Scroll

Boligstyling

FØR

EFTER

Boligstyling

Aarhus kommune

Tags

Erhverv, salgsstyling

Dato

August 2023

Solgt på under en måned!

Det er fantastisk at være vidne til forvandlingen fra en simpel ”ejendom” til et elsket ”hjem” gennem professionel styling.

 

Effektiv styling tilfører ikke kun karakter og stil til et rum, men fremhæver også dets potentiale, hvilket giver dig en konkurrencefordel på markedet.

 

En lejlighed, der var til salg på markedet i over et år, blev solgt på mindre end en måned efter at have gennemgået professionel styling.

Meget professionelt arbejde og dejlig personlighed som også kommer til udtryk i din indretning.
Det er altid sjovt at se når en bolig går fra et “ejendom” til et hjem, det overreasker mig hver gang. Nu kan man føle sig hjemme så snart man åbner døren til ejendommen. Vi var lidt i tvivl om, hvad vi ville få for vores faktura. Det er første gang vi har ansat stylister i jylland, og vi havde møder med flere forskellige. Vi er meget meget tilfredse med samarbejdet indtil videre, og er spændte på at se, om det giver pote i sidste ende.

Sabine Vinkler Eiskjær

Sabine Vinkler Eiskjær

Aarhus kommune, boligstyling

Lone Venderby

Lone Venderby

Odder, Hjemmekontor

❞Du er meget dedikeret og passioneret til arbejdet, og er kommet med mange gode og små løsninger. Er overrasket over den ændring du formår at lave med ting man har i forvejen – de bliver jo blot placeret et andet sted eller på en anden måde❞