Scroll

OM CASAMARA

Landsdækkende service

Jeg holder til i Midtjylland, men hjælper kunder i hele Danmark.

Overskuelig proces

Jeg forvandler komplekse udfordringer til nemme løsninger.

Personlig indretning

Jeg inddrager dig fra start til slut. Sammen skaber vi rum, der afspejler din person.

CASAMARA

SKABER

RUM MED

GOD ENERGI

Et rum er ikke bare et rum – de fysiske rammer påvirker både din glæde, din effektivitet og dit generelle velbefindende. Jeg hjælper både erhvervskunder og private med at skabe en ramme, der gør hverdagen mere harmonisk.
Det kan være i hjemmet, hvor afslapning og hygge står i front eller på kontoret, hvor den primære hensigt er at skabe et trygt og effektivt rum, hvor medarbejderne kan udleve deres fulde potentiale.

Mit mål er at skabe mere glæde og bedre energi på danske arbejdspladser og i danske hjem. Det gør jeg ved hjælp af en unik kombination af dansk design og spansk passion.

Historien starter i Sydamerika

Jeg voksede op i byen Maracaibo i Venezuela. En skøn, farverig storby med tropiske regnskyl og temperaturer, der får selv de mest sommerglade typer til at smelte. Jeg forlod landet for mange år siden, men jeg tog den sprudlende sydamerikanske passion og drivkraft med mig; det er den, der har lagt basen for min grundlæggelse af CASAMARA. Navnet CASAMARA er en sammentrækning af ordene casa og mara.

Casa betyder hus på spansk og læner sig op af filosofien ”Mit hus er mit tempel”. Et sted, du kan slappe af, oplade batterierne og føle dig veltilpas. Mara er en forkortelse af min fødeby Maracaibo. En by, der for mig er indbegrebet af varme, lidenskab og positivisme. CASAMARA er således den ultimative kombination af dansk hygge, nordisk design og Sydamerikansk passion.

MØD DIN INDRETNINGSDESIGNER​

oval-modified (1)
Jeg hedder Luisana, og jeg er en erfaren og kreativ indretningsdesigner, der elsker, når æstetik og funktionalitet smelter sammen til et harmonisk design. Jeg har øje for detaljerne, men ser samtidig rummet som en helhed, der skal skabe glæde, velvære og god energi for alle, der træder ind.

Min stil er enkel og klassisk, stærkt inspireret af den nordiske minimalisme med et touch af varme farver. Men mine indretningsløsninger er mere end det; de er essensen af dine drømme og dine ønsker for rummet.

Jeg prakker dig ikke noget på. Jeg inddrager dig derimod i alle beslutninger og holder et tæt samarbejde gennem hele processen, så vi er sikre på, at resultatet matcher dig og dine behov.

Jeg er uddannet Feng Shui Konsulent og tager derfor udgangspunkt i principperne om at indrette hvert enkelt rum efter rummets formål. Uanset om hensigten er fordybelse, koncentration, selskabelighed eller afslapning kan jeg skabe et hyggeligt rum med god energi.

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Du kan ringe, skrive en mail eller sende en besked via formularen her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Karlslundvej 14, 8330 Beder

+45 22 85 27 76

kontakt@casamara.dk