Scroll

FÅ HJÆLP TIL

DIN INDRETNING

Fra spisestue til storrumskontor

Jeg kan hjælpe med indretning af alt fra den lille stue til det helt store firmakontor. Uanset rummets form, farve og funktionalitet går jeg altid til opgaven med det formål at skabe et hyggeligt rum, der spreder glæde og god energi. Du kan læse mere om mine forskellige tilbud til henholdsvis erhverv og privat her:

NEM OG

OVERSKUELIG

PROCES

Efter vores indledende kontakt sender jeg dig et kort spørgeskema for at spore mig nærmere ind på opgaven. Derefter booker vi et møde på den lokation, der skal indrettes. Vi bruger 1-2 timer sammen og får lagt basen for et godt design, der imødekommer dine håb og drømme for rummet.
Som udgangspunkt inddrager jeg så meget som muligt af dit nuværende interiør. Det begrænser mængden af nye indkøb og holder dermed den samlede pris nede. Når opgaven er afsluttet, tager vi en sidste snak, hvor vi gennemgår designet og sikrer, at du er glad for det endelige resultat.
Du er altid velkommen til en uforpligtende snak. Bare giv lyd – jeg glæder mig til at høre om dit projekt.

NOGLE

AF MINE

FAVORITTER

Jeg bliver inspireret af alt fra naturen til duften af kaffe, når jeg skal designe et nyt rum, men jeg har også et par særligt udvalgte butikker og producenter, som jeg holder meget af.
Har du et yndlingsmærke eller en favoritbutik, bruger vi det som udgangspunkt. Søger du nye idéer, kan jeg anbefale dig at kigge på nedenstående.

Håndlavet brugskunst

Møbler, brugskunst og lamper

Møbler, brugskunst og lamper

Møbler og brugskunst fra Riviera Maison

Møbler, tekstil og lamper