Scroll

Få hjælp til at skabe

Inspirerende erhvervslokaler

DIN

VIRKSOMHED

DINE

DRØMME

Det er bare lidt sjovere at gå på arbejde, når skrivebordet står i et inspirerende rum, der sætter fut i både kreativitet, fokus og effektivitet. Med en varm, hyggelig og rolig stemning flyver dagen afsted, koncentrationen er forbedret, og opgaverne på to-do listen bliver krydset af i en fart.
Mange kontoransatte tilbringer stort set hele dagen på egen plads. Der skal være gode fællesarealer ja og rare omgivelser, men der skal også være fokus på ro til den enkelte samt funktionelle og ergonomiske møbler.
Min indretning tager udgangspunkt i Feng Shui principperne. Det betyder, at jeg indretter de enkelte rum efter deres formål og stræber efter at skabe god energi og en behagelig stemning.
Jeg kan hjælpe med indretning af alt fra store åbne kontorlandskaber til enkeltmandskontor, venteværelse og kantine. Sammen skaber vi præcis de rum, du og din virksomhed har brug for.
Du er altid velkommen til en uforpligtende snak. Bare giv lyd – jeg glæder mig til at høre om dit projekt.

SERVICES

01

Erhvervslokaler

Jeg hjælper med at skabe overblik over dit nuværende interiør og kommer med optimeringsforslag til rum som kontor, mødelokale, reception, kantine og venteværelse.

02

Showroom

Et showroom skal vise dit produktsortiment frem på den mest indbydende måde. Jeg hjælper med at skabe god energi og smukke omgivelser, der inspirerer både samarbejdspartnere, ansatte og slutkunder.

03

Udlejning og udstillingshuse

Et pænt og indbydende hjem er langt nemmere at sælge. Jeg hjælper dig med at fylde møbler i eventuelt tomme rum og skabe god stemning hele vejen rundt.

Referencer

Sådan siger kunderne

”Mit projekt gik ud på at indrette min akupunkturskole på en bedre måde. Både praktisk men også energetisk så man føler sig bedre tilpas i lokalerne.

Der er helt sikkert kommet en væsentlig bedre indretning og dermed også stemning på skolen. Mit kontor har jeg pludselig meget mere lyst til at opholde mig i og bruge tid i.

Det har været overraskende hvor meget det betyder ift. trivsel i et rum. Jeg mangler stadig at komme helt i mål med et par ting men når det kommer bliver det mega godt også.

Jeg synes det har været en rigtig positiv oplevelse at få hjælp og guidning af Luisana. Jeg synes hun har været rigtig hjælpsom og inspirerende til at finde gode løsninger. Samtidig kan jeg mærke at hun brænder for det hun laver. Det stråler ud af øjnene når hun forklarer og får nye ideer.

Det var dejligt med det materiale jeg fik udleveret. Nemt og overskueligt med links til at alle de ting vi havde talt om til indretning hvilket gjorde det meget nemmere end hvis man selv skulle finde det.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse som jeg klart kan anbefale hvis man ønsker inspiration fra østens visdom til at skabe en god atmosfære i sin virksomhed.”
Esben Andersen
”Jeg har et spasted som jeg har haft i 12 år. Vi trængte til nye farver, en ny måde at indrette rummene på, få skabt nye energier i huset. Inspiration til nye salgs områder, så vi kunne øge vores salg, og sørge for hyggelige lounge områder til vores kunder, så de føler sig hjemme, når de er her, hvilket er meget vigtigt for os.

Jeg var lidt bekymret for om det kunne laves om med respekt for vores stil, og om idéerne kunne bruges – jeg må indrømme at jeg tænkte over, hvad du kunne lave om, fordi vi syntes alt faktisk fungerede fint.

Men der er helt sikkert kommet mere luft og lys i huset, og jeg kan mærke at jeg er blevet gladere for at være i lokalerne, når jeg arbejder.

Vi sætter alle meget pris på det. Vores kunder siger alle, “det er virkelig blevet flot – altså, det var det også før, men det er bare noget andet”.

Flere rum fungerer bedre rent praktisk, med mere plads, og omrokeringer. Der er bedre udstillings plads til vores produkter, de er blevet mere synlige og det øger dermed vores salg.

Det er et meget fint samarbejde, som jeg nærmere vil kalde et samspil, fordi der bliver taget hensyn til den måde firmaet fungerer på i praksis, som jo kun vi selv ved. Og så bliver der lavet et meget grundigt forarbejde, så hun er klar den dag man mødes og hun går i gang med sit arbejde.

Jeg kan kun give Luisana mine bedste anbefalinger.”
Trine Wølk Godthaab
”Mit projekt gik ud på at indrette min akupunkturskole på en bedre måde. Både praktisk men også energetisk så man føler sig bedre tilpas i lokalerne. Der er helt sikkert kommet en væsentlig bedre indretning og dermed også stemning på skolen. Mit kontor har jeg pludselig meget mere lyst til at opholde mig i og bruge tid i. Det har været overraskende hvor meget det betyder ift. trivsel i et rum. Jeg mangler stadig at komme helt i mål med et par ting men når det kommer bliver det mega godt også. Jeg synes det har været en rigtig positiv oplevelse at få hjælp og guidning af Luisana. Jeg synes hun har været rigtig hjælpsom og inspirerende til at finde gode løsninger. Samtidig kan jeg mærke at hun brænder for det hun laver. Det stråler ud af øjnene når hun forklarer og får nye ideer. Det var dejligt med det materiale jeg fik udleveret. Nemt og overskueligt med links til at alle de ting vi havde talt om til indretning hvilket gjorde det meget nemmere end hvis man selv skulle finde det. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse som jeg klart kan anbefale hvis man ønsker inspiration fra østens visdom til at skabe en god atmosfære i sin virksomhed.”
Esben Andersen

Esben Andersen

”Jeg har et spasted som jeg har haft i 12 år. Vi trængte til nye farver, en ny måde at indrette rummene på, få skabt nye energier i huset. Inspiration til nye salgs områder, så vi kunne øge vores salg, og sørge for hyggelige lounge områder til vores kunder, så de føler sig hjemme, når de er her, hvilket er meget vigtigt for os. Jeg var lidt bekymret for om det kunne laves om med respekt for vores stil, og om idéerne kunne bruges – jeg må indrømme at jeg tænkte over, hvad du kunne lave om, fordi vi syntes alt faktisk fungerede fint. Men der er helt sikkert kommet mere luft og lys i huset, og jeg kan mærke at jeg er blevet gladere for at være i lokalerne, når jeg arbejder. Vi sætter alle meget pris på det. Vores kunder siger alle, “det er virkelig blevet flot – altså, det var det også før, men det er bare noget andet”. Flere rum fungerer bedre rent praktisk, med mere plads, og omrokeringer. Der er bedre udstillings plads til vores produkter, de er blevet mere synlige og det øger dermed vores salg. Det er et meget fint samarbejde, som jeg nærmere vil kalde et samspil, fordi der bliver taget hensyn til den måde firmaet fungerer på i praksis, som jo kun vi selv ved. Og så bliver der lavet et meget grundigt forarbejde, så hun er klar den dag man mødes og hun går i gang med sit arbejde. Jeg kan kun give Luisana mine bedste anbefalinger.”
Trine Wølk Godthaab

Trine Wølk Godthaab

Esben Andersen

Esben Andersen

Trine Wølk Godthaab

Trine Wølk Godthaab