Scroll

PRISER

Det behøver ikke være dyrt at få opfyldt dine indretningsdrømme, og det er der 3 gode grunde til.

For det første tager jeg altid udgangspunkt i dit eksisterende interiør, så du ikke starter forfra og skal købe nyt af det hele. For det andet har jeg lånemøbler på lager til dig, der skal indrette en prøvelejlighed eller et udstillingshus. Og for det tredje kommer min hjælp i både små og store pakker – alt efter hvor meget du ønsker at gøre selv.

 

Du kan eksempelvis nøjes med at booke mig som shoppingkonsulent. Her tager vi ud i en eller flere butikker, hvor jeg hjælper dig med at finde de bedste muligheder indenfor dit budget. 


Pris: 850,- pr. time (minimum 2 timer)

Inklusiv moms, eksklusiv eventuelle rejseomkostninger.

 

Ønsker du mere hjælp, vil jeg anbefale dig at kigge på mine designpakker.

Basis

Med basispakken stiller jeg flere værktøjer til rådighed for dit projekt.

Her får du tegninger med nyt design, forslag til nye farver på væggen samt inspiration til det interiør, der passer til dit rum.

Endelig indkøbsliste, indkøb og øvrig eksekvering står du selv for.

Deluxe

Deluxe pakken er til dig, der ønsker mere omfattende hjælp til indretning af et eller flere rum.

Her får du tegninger med nyt design, forslag til nye farver på væggene, en præsentation af muligt interiør samt en konkret indkøbsliste, der gør det nemt og hurtigt at få bestilt de anbefalede produkter.

Indkøb og øvrig eksekvering står du selv for.

Total Deluxe

Dette er pakken til dig, der gerne vil slippe for alt det praktiske arbejde.

Her får du tegninger med nyt design, forslag til nye farver på væggene, en præsentation af muligt interiør samt indkøb af de anbefalede produkter.

Du får også hjælp til selve møbleringen og skal således ikke foretage dig andet end at fortælle om dine ønsker og dit budget.

Pakken inkluderer op til to revisioner af din designplan. Ved særligt store projekter får du også en detaljeret tidsplan samt mulighed for at opdele din betaling i rater.
Individuel pakkepris efter aftale

KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Du kan ringe, skrive en mail eller sende en besked via formularen her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Karlslundvej 14, 8330 Beder

+45 22 85 27 76

kontakt@casamara.dk