Scroll

Få hjælp til at skabe

Dit Drømmehjem

DIT

HJEM

DINE

DRØMME

Vi mennesker tilbringer en stor del af døgnets timer i vores hjem. Vi sover, spiser, hygger og arbejder ofte også inden for hjemmets fire vægge, og derfor er det vigtigt at skabe rum, der giver god energi og fylder dig med glæde. Rum, du har lyst til at være i, og som gør dig godt tilpas.
Med udgangspunkt i Feng Shui principperne stræber jeg efter at indrette de forskellige rum efter deres formål; soveværelset skal skabe ro, kontoret skal indbyde til fokus, effektivitet og koncentration, mens stuen skal være levende og hyggelig.
Jeg hjælper gerne uanset om du vil forbedre et enkelt rum eller hele din bolig. Sammen skaber vi præcis det hjem, du drømmer om.
Du er altid velkommen til en uforpligtende snak. Bare giv lyd – jeg glæder mig til at høre om dit projekt.

Services

01

Shoppingkonsulent

Det kan være svært at overskue de næsten uendelige valgmuligheder inden for møbler, brugskunst, tekstil og belysning. Jeg hjælper dig med at skabe overblik over dit nuværende interiør og supplerer med udvalgte møbler og dekorationer.

02

Indretning af et eller flere rum

Jeg hjælper med at skabe overblik over dit nuværende interiør og kommer med optimeringsforslag til alt fra hele lejligheder eller villaer til enkeltrum som hjemmekontor eller havestue.

03

Gør din bolig klar til salg

Et pænt og indbydende hjem er langt nemmere at sælge. Jeg hjælper dig med at fylde møbler i eventuelt tomme rum og skabe god stemning hele vejen rundt.

Referencer

Sådan siger kunderne

❞Jeg har altid været meget interesseret i indretning med Feng Shui. Det giver ro og orden i huset og det kan jeg godt lide, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået det implementeret i mit hjem.

Da jeg flyttede i ny lejlighed, tænkte jeg at det var et perfekt tidspunkt til at indrette efter Feng Shui principperne.

Jeg besluttede mig for at søge professionel hjælp, og den beslutning har jeg ikke fortrudt.

Luisana har indrettet min nye lejlighed helt perfekt og lige som jeg ønskede. Med hendes hjælp føler jeg mig nu mere rolig og afslappet derhjemme. Jeg vil meget gerne anbefale Luisana.

Vores samarbejde var både fint og sjovt, og jeg kunne ikke ønske mig et bedre resultat. Det var helt sikkert prisen værd!❞
❞Jeg havde alt for mange ting i mit hus, både mine egne ting og en masse legetøj forskellige steder. Jeg ville gerne have mere harmoni i huset, og specielt på mit yndlingssted: en stue med store vinduer som man kan se havet fra.

Jeg var lidt bekymret over at få hjælp udefra i forhold til om vi delte smag, men det viste sig at være fuldstændig ubegrundet. Det handlede mere om at føle sig tilpas i de forskellige rum, og det var imponerende, at små ændringer kunne gøre så stor en forskel.

Vi fik blandt andet malet en væg og skiftet nogle krukker til terracota farver. Stuen gik fra at være et sted hvor jeg opholdt mig et par timer, til et sted hvor jeg nu arbejder hele dagen (er selvstændig).

Det er bare så hyggeligt! Samarbejdet gik så fint. Jeg følte mig på ingen måde kritiseret over min indretning. Jeg vil absolut anbefale dig til andre.❞
Adriana Birto

Adriana Birto

Paula J. Pedersen

Paula J. Pedersen

Jeg har altid været meget interesseret i indretning med Feng Shui. Det giver ro og orden i huset og det kan jeg godt lide, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået det implementeret i mit hjem.

Da jeg flyttede i ny lejlighed, tænkte jeg at det var et perfekt tidspunkt til at indrette efter Feng Shui principperne. Jeg besluttede mig for at søge professionel hjælp, og den beslutning har jeg ikke fortrudt.

Luisana har indrettet min nye lejlighed helt perfekt og lige som jeg ønskede. Med hendes hjælp føler jeg mig nu mere rolig og afslappet derhjemme.
Jeg vil meget gerne anbefale Luisana. Vores samarbejde var både fint og sjovt, og jeg kunne ikke ønske mig et bedre resultat. Det var helt sikkert prisen værd!

Adriana Birto

Adriana Birto

Jeg havde alt for mange ting i mit hus, både mine egne ting og en masse legetøj forskellige steder. Jeg ville gerne have mere harmoni i huset, og specielt på mit yndlingssted: en stue med store vinduer som man kan se havet fra.

Jeg var lidt bekymret over at få hjælp udefra i forhold til om vi delte smag, men det viste sig at være fuldstændig ubegrundet.
Det handlede mere om at føle sig tilpas i de forskellige rum, og det var imponerende, at små ændringer kunne gøre så stor en forskel.

Vi fik blandt andet malet en væg og skiftet nogle krukker til terracota farver. Stuen gik fra at være et sted hvor jeg opholdt mig et par timer, til et sted hvor jeg nu arbejder hele dagen (er selvstændig). Det er bare så hyggeligt! Samarbejdet gik så fint. Jeg følte mig på ingen måde kritiseret over min indretning. Jeg vil absolut anbefale dig til andre.

Paula J. Pedersen

Paula J. Pedersen