Scroll

Jantzen Properties

FØR

EFTER

Jantzen Properties

Aarhus

Tags

Aarhus, lejlighed

Dato

Oktober 2021
Smuk indretning tiltrak nye lejere

En tom lejlighed er svær at afsætte, også selvom den ligger centralt og har egen terrasse. Derfor besluttede Jantzen Properties sig for at få indrettet deres udlejningsejendom på Frederiks Allé i Aarhus efter den havde stået tom et par måneder. Opgaven lød på at vise potentielle lejere, hvordan de skæve rum kunne udnyttes bedst muligt og danne rammen for et hyggeligt hjem.


Budgettet var lavt, da udlejer gerne ville holde omkostningerne nede. Derfor blev lejligheden indrettet med genbrugsmøbler samt budgetvenligt interiør fra blandt andet Jysk og IKEA. Da lejligheden var indrettet, begyndte de besøgende at se mere positivt på rumfordeling og muligheder, og kort efter var der nye lejere i hus.

Vi havde en tom lejlighed, som vi gerne ville leje ud. Vi fik hurtigt nogle fremvisninger i hus, men de potentielle lejere havde svært ved at se mulighederne i den anderledes rumfordeling.
En tom lejlighed er ikke nogen god forretning, derfor besluttede vi os for at få den indrettet, så den fremstod mere indbydende og funktionel. Det tog kun tre dage, så var den fuldt møbleret, og derefter gik det stærkt med at finde nye lejere.

Vi fandt et par, som gerne ville leje den, og de blev så glade for boligen, at de bor der endnu. Med Luisanas hjælp fik vi hurtigt vendt skuden og gjort vores lejemål attraktivt igen. Det var helt klart investeringen værd!

Niels Fiil

Niels Fiil

Jantzen Properties

Niels Fiil

Niels Fiil

JANTZEN PROPERTIES

❞Vi havde en tom lejlighed, som vi gerne ville leje ud. Vi fik hurtigt nogle fremvisninger i hus, men de potentielle lejere havde svært ved at se mulighederne i den anderledes rumfordeling. En tom lejlighed er ikke nogen god forretning, derfor besluttede vi os for at få den indrettet, så den fremstod mere indbydende og funktionel. Det tog kun tre dage, så var den fuldt møbleret, og derefter gik det stærkt med at finde nye lejere.

Vi fandt et par, som gerne ville leje den, og de blev så glade for boligen, at de bor der endnu. Med Luisanas hjælp fik vi hurtigt vendt skuden og gjort vores lejemål attraktivt igen. Det var helt klart investeringen værd!❞