Scroll

Pure Nature Spa & Wellness

FØR

EFTER

Pure Nature Spa & Wellness

Beder

Tags

Erhverv, behandlingslokale, lounge

Dato

August 2021

Øget arbejdsglæde og mersalg

Efter 12 års drift ønskede Trine, ejeren af Pure Nature Spa, at få optimeret sin indretning. Hun drømte om et hyggeligt loungeområde til sine kunder samt øget fokus på produkterne. Efter en grundig snak med både Trine og hendes personale kom jeg med et designoplæg. Sammen fik vi rykket rundt på de eksisterende møbler og snakket om, hvordan de kunne bruges på nye måder. Vi fik også tilføjet nye farver, planter og nips. Resultatet var mere luft og lys i lokalerne, en hyggelig og afslappet stemning samt øget fokus på de produkter, der skaber mersalg og øger omsætningen. I dag er både Trine og hendes medarbejdere ekstra glade for at komme på arbejde. De får positiv respons fra kunderne og oplever et øget fokus på produkterne, som har fået en mere iøjnefaldende placering.

Jeg har et spasted som jeg har haft i 12 år. Vi trængte til nye farver, en ny måde at indrette rummene på, få skabt nye energier i huset. Inspiration til nye salgs områder, så vi kunne øge vores salg, og sørge for hyggelige lounge områder til vores kunder, så de føler sig hjemme, når de er her, hvilket er meget vigtigt for os.
Jeg var lidt bekymret for om det kunne laves om med respekt for vores stil, og om idéerne kunne bruges - jeg må indrømme at jeg tænkte over, hvad du kunne lave om, fordi vi syntes alt faktisk fungerede fint 🙂
Men der er helt sikkert kommet mere luft og lys i huset, og jeg kan mærke at jeg er blevet gladere for at være i lokalerne, når jeg arbejder. Vi sætter alle meget pris på det. Vores kunder siger alle, “det er virkelig blevet flot - altså, det var det også før, men det er bare noget andet”.

Flere rum fungerer bedre rent praktisk, med mere plads, og omrokeringer. Der er bedre udstillings plads til vores produkter, de er blevet mere synlige og det øger dermed vores salg.
Det er et meget fint samarbejde, som jeg nærmere vil kalde et samspil, fordi der bliver taget hensyn til den måde firmaet fungerer på i praksis, som jo kun vi selv ved. Og så bliver der lavet et meget grundigt forarbejde, så hun er klar den dag man mødes og hun går i gang med sit arbejde.
Jeg kan kun give Luisana mine bedste anbefalinger.

Trine Wølk Godthaab

Trine Wølk Godthaab

Pure Nature Spa & Wellness

Jeg har et spasted som jeg har haft i 12 år. Vi trængte til nye farver, en ny måde at indrette rummene på, få skabt nye energier i huset. Inspiration til nye salgs områder, så vi kunne øge vores salg, og sørge for hyggelige lounge områder til vores kunder, så de føler sig hjemme, når de er her, hvilket er meget vigtigt for os.

Jeg var lidt bekymret for om det kunne laves om med respekt for vores stil, og om idéerne kunne bruges – jeg må indrømme at jeg tænkte over, hvad du kunne lave om, fordi vi syntes alt faktisk fungerede fint 🙂
Men der er helt sikkert kommet mere luft og lys i huset, og jeg kan mærke at jeg er blevet gladere for at være i lokalerne, når jeg arbejder.

Vi sætter alle meget pris på det. Vores kunder siger alle, “det er virkelig blevet flot – altså, det var det også før, men det er bare noget andet”.

Flere rum fungerer bedre rent praktisk, med mere plads, og omrokeringer. Der er bedre udstillings plads til vores produkter, de er blevet mere synlige og det øger dermed vores salg.

Det er et meget fint samarbejde, som jeg nærmere vil kalde et samspil, fordi der bliver taget hensyn til den måde firmaet fungerer på i praksis, som jo kun vi selv ved. Og så bliver der lavet et meget grundigt forarbejde, så hun er klar den dag man mødes og hun går i gang med sit arbejde.
Jeg kan kun give Luisana mine bedste anbefalinger.

Trine Wølk Godthaab

Trine Wølk Godthaab

Jeg har et spasted som jeg har haft i 12 år. Vi trængte til nye farver, en ny måde at indrette rummene på, få skabt nye energier i huset. Inspiration til nye salgs områder, så vi kunne øge vores salg, og sørge for hyggelige lounge områder til vores kunder, så de føler sig hjemme, når de er her, hvilket er meget vigtigt for os.
Jeg var lidt bekymret for om det kunne laves om med respekt for vores stil, og om idéerne kunne bruges - jeg må indrømme at jeg tænkte over, hvad du kunne lave om, fordi vi syntes alt faktisk fungerede fint  Men der er helt sikkert kommet mere luft og lys i huset, og jeg kan mærke at jeg er blevet gladere for at være i lokalerne, når jeg arbejder.

Vi sætter alle meget pris på det. Vores kunder siger alle, “det er virkelig blevet flot - altså, det var det også før, men det er bare noget andet”.
Flere rum fungerer bedre rent praktisk, med mere plads, og omrokeringer. Der er bedre udstillings plads til vores produkter, de er blevet mere synlige og det øger dermed vores salg.
Det er et meget fint samarbejde, som jeg nærmere vil kalde et samspil, fordi der bliver taget hensyn til den måde firmaet fungerer på i praksis, som jo kun vi selv ved. Og så bliver der lavet et meget grundigt forarbejde, så hun er klar den dag man mødes og hun går i gang med sit arbejde. Jeg kan kun give Luisana mine bedste anbefalinger.

Trine Wølk Godthaab

Trine Wølk Godthaab