Scroll

Danmarks

Akupunkturuddannelse

FØR

EFTER

Danmarks akupunkturuddanelse

Beder

Tags

Erhverv, kontor, behandlingslokale

Dato

Juni 2021

Trygge rammer med god energi

Danmarks Akupunkturuddannelse ligger i naturskønne Beder, kun et stenkast fra vandet. De ville gerne sikre et trygt og inspirerende miljø for både studerende og undervisere. Der skulle være god energi, plads til selvudvikling og optimale betingelser for læring. 


På ejerens kontor havde vi fokus på at skabe gode rammer for koncentration og forretningsudvikling. Med en simpel omrokering af de eksisterende møbler samt lidt nye planter og nips fik kontoret en helt ny stemning. I lokalet til behandling var vi opmærksomme på at skabe en rar og indbydende stemning, som understøtter eleverne i at opnå deres fulde potentiale og i sidste ende forbedre livskvaliteten for deres klienter. Også her skulle der kun få ændringer til for at skabe mere hygge, varme og god energi.

Mit projekt gik ud på at indrette min akupunkturskole på en bedre måde. Både praktisk men også energetisk så man føler sig bedre tilpas i lokalerne.
Der er helt sikkert kommet en væsentlig bedre indretning og dermed også stemning på skolen. Mit kontor har jeg pludselig meget mere lyst til at opholde mig i og bruge tid i. Det har været overraskende hvor meget det betyder ift. trivsel i et rum. Jeg mangler stadig at komme helt i mål med et par ting men når det kommer bliver det mega godt også.

Jeg synes det har været en rigtig positiv oplevelse at få hjælp og guidning af Luisana. Jeg synes hun har været rigtig hjælpsom og inspirerende til at finde gode løsninger. Samtidig kan jeg mærke at hun brænder for det hun laver. Det stråler ud af øjnene når hun forklarer og får nye ideer. Det var dejligt med det materiale jeg fik udleveret. Nemt og overskueligt med links til at alle de ting vi havde talt om til indretning hvilket gjorde det meget nemmere end hvis man selv skulle finde det.
Alt i alt en rigtig positiv oplevelse som jeg klart kan anbefale hvis man ønsker inspiration fra østens visdom til at skabe en god atmosfære i sin virksomhed.

Esben Andersen

Esben Andersen

Esben Andersen

Esben Andersen

Danmarks Akupunkturuddannelse

❞Mit projekt gik ud på at indrette min akupunkturskole på en bedre måde. Både praktisk men også energetisk så man føler sig bedre tilpas i lokalerne. Der er helt sikkert kommet en væsentlig bedre indretning og dermed også stemning på skolen. Mit kontor har jeg pludselig meget mere lyst til at opholde mig i og bruge tid i. Det har været overraskende hvor meget det betyder ift. trivsel i et rum. Jeg mangler stadig at komme helt i mål med et par ting men når det kommer bliver det mega godt også. Jeg synes det har været en rigtig positiv oplevelse at få hjælp og guidning af Luisana. Jeg synes hun har været rigtig hjælpsom og inspirerende til at finde gode løsninger. Samtidig kan jeg mærke at hun brænder for det hun laver. Det stråler ud af øjnene når hun forklarer og får nye ideer. Det var dejligt med det materiale jeg fik udleveret. Nemt og overskueligt med links til at alle de ting vi havde talt om til indretning hvilket gjorde det meget nemmere end hvis man selv skulle finde det. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse som jeg klart kan anbefale hvis man ønsker inspiration fra østens visdom til at skabe en god atmosfære i sin virksomhed.❞